حقیقتی ترسناک درباره مسواک

حقیقتی ترسناک درباره مسواک

مسواک هر زمان که در دهان قرار می‌گیرد با موجودات میکروبی دهان آلوده می‌شود. میکروب‌ها و ویروس‌های فرد آلوده برای هفته‌ها روی سطح مسواک زندگی کرده و باعث ایجاد بیماری‌های مختلف می‌شوند. .

این جانوران کوچک میکروسکوپی می‌توانند باعث ایجاد عفونت شوند به خصوص اگر به خاطر یک صدمه، تصادف و یا زخم در دهان وارد بافت لثه شوند.

  1. مسواک را بشویید:
    برای پاک کردن مواد باقی مانده روی سطح مسواک آن را کاملاً با آب بشویید. اگر فرد بیماری سیستمیک یا اختلالاتی در سیستم ایمنی بدن خود دارد باید مسواک را در دهان شویه‌های ضد باکتری خیس کند
  2. سعی کنید مسواک را عمیقاً بشویید:
    انواع مختلفی از ضد عفونی کننده‌های مسواک در بازار وجود دارد. برخی از آن‌ها از نور ماورا بنفش برای کشتن میکروارگانیسم‌ها استفاده می‌کنند.
  3. آن را به درستی نگهداری کنید:
    بعد از مسواک زدن فوراً مسواک خیس را در کشو یا قفسه‌ی کابینت قرار ندهید.آن را به صورت عمودی در یک قفسه یا فنجان قرار دهید تا بتواند به راحتی خشک شود. از کاورهای مسواکی استفاده کنید که امکان گردش هوا داشته باشد و از تولید کپک‌ها جلوگیری کند. کمبود هوا باعث پرورش باکتری‌ها می‌شود.
  4. چه موقع باید مسواک را عوض کرد؟
    هر ۳ تا ۴ ماه مسواک خود را عوض کنید. همچنین اگر موهای آن خراب شد باید تعویض شود چرا که لثه و دندان‌ها را به خوبی تمیز نخواهد کرد.
  5. از مسواک مشترک استفاده نکنید:
    استفاده‌ی مشترک از یک مسواک باعث انتقال بزاق دهان، میکروب‌ها و حتی پوسیدگی دندان‌ها می‌شود و پوسیدگی دندان بیماری عفونی محسوب می‌شود. پس هرگز نباید از مسواک مشترک استفاده کرد.
  • سلامتي شما آرمان ماست

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *